DigitSmith

Huskystar EM10 Problems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old September 30th, 2009, 09:31 PM   #1 (permalink)
swiss swiss is offline
Junior Member
Join Date:
Sep 2009
Posts:
1
Liked:
0 times
Default Huskystar EM10 Problems

I have an EM10 that I've been using on and off for about 8 months. For the most part it has done the job for what I need it for and it easy to use.

Tonight I received a message that the internal memory was full and to de-frag, which I did. I also deleted a few designs that I knew I wouldn't need. Somewhere along the line something happened, and now when I turn on the machine I get an error of U00 (which I cannot find in any of the manuals) and all of the indicator lights are on.

When I try to open the software on the computer I get a message saying that the machine is not attached or turned on (both of which are in fact done).

I've tried rebooting the computer, turning off the machine, reconnecting everything, etc, and it all turns out the same.

Any ideas?
Send a private message to swiss ContactReply & Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VE Lynx 24" cutting problems quagmireco General Discussions 3 April 1st, 2011 04:04 PM
bought used huskystar em10 and there is no serial number for software firefgirl Embroidery and Digitizing 6 November 5th, 2010 12:29 PM
Huskystar em10 grandmapapers Embroidery and Digitizing 2 June 19th, 2009 07:02 PM
Problems with this company: stay away bwdesigns General Discussions 0 September 19th, 2008 08:19 PM
Problems with my NEW computer! Candygirl General Discussions 9 May 18th, 2006 08:04 PM

All times are GMT -4. The time now is 10:31 PM.
Copyright © 2011 DigitSmith. All rights reserved.
Forums software by VBulletin, Copyright © 2000-2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.