DigitSmith

Melco EMC6 problem.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old March 4th, 2016, 05:42 AM   #1 (permalink)
mgb mgb is offline
Junior Member
Join Date:
Mar 2016
Posts:
1
Liked:
0 times
Default Melco EMC6 problem.

Hello everyone.

We bought a Melco EMC6/4 embroidery machine some time ago and got it pretty nicely set up and running. Now recently the computer used with the machine didn't recognize the Melco machine at all.

We even built a whole new PC to try and get it working, but that was no better. Our Starlan card is ISA-model and the PC is running Win98 and Design Shop 5.07.

I am really getting desperate here, because nothing seems to work. I have read all the instrucitons provided by Melco to install the ISA card with no success.

Could the cable used to connect the PC and EMC be faulty? The cable we are using seems to be some kind of a DIY version. Although it was working perfectly fine earlier.

Any help whatsoever would be hugely aprreciated!

You can also contact me through email if you are willing to help with this.

[email address]
Send a private message to mgb ContactReply & Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Melco EMC6 (melco white head) Embroidery machine bigmacatac Used Embroidery Machines 8 February 4th, 2019 01:26 PM
Melco EMC6 problem zoran0502 Embroidery and Digitizing 0 October 15th, 2015 04:58 PM
Melco EMC6 (melco white head) Embroidery machine bigmacatac Used Embroidery Machines 3 December 5th, 2012 02:38 PM
Melco EMC6 problem help needed GaryInOhio Embroidery and Digitizing 8 October 5th, 2011 06:52 AM

All times are GMT -4. The time now is 12:00 PM.
Copyright © 2011 DigitSmith. All rights reserved.
Forums software by VBulletin, Copyright © 2000-2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.