DigitSmith

Tajima XY Problem

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 4th, 2020, 11:37 AM   #1 (permalink)
aerojeff17 aerojeff17 is offline
Junior Member
Join Date:
Nov 2019
Posts:
1
Liked:
0 times
Default Tajima XY Problem

Anyone have know of a way to test pulse motors? On my TEHX C-1501 Tajima the Y axis is not working. I had the card checked and was told it's good. There are two pulse motors for the Y axis. I guess the next step is to check the motors. Do I have to buy replacements or is there a way to test them to see if they or one of them is the problem?
Send a private message to aerojeff17 ContactReply & Quote
Old February 19th, 2020, 12:57 AM   #2 (permalink)
embvn embvn is offline
Junior Member
Join Date:
Jan 2013
Posts:
16
Liked:
1 times
Default Re: Tajima XY Problem

Did you fix it yet? You can contact me for any helps
[email address]
Send a private message to embvn ContactReply & Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tajima TCMX-601 Chenille Machine Problem UpNorthLettering General Discussions 0 July 26th, 2019 11:36 AM
Tajima memory problem Jerry Ewing Embroidery and Digitizing 15 August 20th, 2013 03:24 PM
Tajima DG/ML by pulse software installation problem antoine.mesak Embroidery and Digitizing 1 September 25th, 2012 09:08 AM
I have problem with TAJIMA TFMX-C 1501 USB miguelatlsm Embroidery and Digitizing 2 October 8th, 2009 04:59 PM
[ doubt ] from pc to embroidery machine process and a problem _jas Embroidery and Digitizing 2 April 11th, 2009 03:27 AM

All times are GMT -4. The time now is 03:53 AM.
Copyright © 2011 DigitSmith. All rights reserved.
Forums software by VBulletin, Copyright © 2000-2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.